Prijevoz učenika- AUTOTURIST- učenici koji imaju više od 5,00 km do škole

Poštovani roditelji i učenici,

učenici koji putuju prijevoznikom Autoturist Samobor d.o.o. i imaju više od 5,00 km od mjesta prebivalšta do škole trebaju u školi potvrditi DVA PRIMJERKA POTVRDE 75%, uz to ovjeriti zahtjev za izradu srednjoškolskog pokaza  i ići izraditi pokaz u ured prijevoznika.

Takvim učenicima subvencionira se 75% mjesečne cijene prijevozne karte (markice) temeljem Odluke Vlade RH, a dodatnih 25% subvencioniraju redom:
pojedine lokalne jedinice : Grad Samobor, Grad Sveta Nedelja, Općina Brdovec, Općina Bistra.

Učenicima navedene kategorije (koji žive na području grada Samobora i navedenih lokalnih jedinica) karta se izdaje besplatno.

Ostalim učenicima ove kategorije prilikom kupnje mjesečne markice iznos se umanjuje za 75% prilikom same kupnje (učenici koji putuju iz smjera Zagreba, preko linija Samobor-Strmec-Črnomerec i Samobor-Sveta Nedelja- Črnomerec, s mjestom prebivališta koje nisu gore navedene lokalne jedinice).

Zahtjevi za izradu pokaza (iskaznice) te POTVRDE 75% se ovjeravaju u učeničkoj referadi sutra, u petak od 8:00 do 12:00 h, a od sljedećeg tjedna ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8:00 do 12:00 h, a utorkom i četvrtkom od 13:00 do 17:00 h.

Odgovori