Ponude

 

Odluka o poništenju Javnog poziva br.03/2018 nalazi se ovdje

ARHIVA:

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (3. razredi) 17-31.8.2019. -MATURALNO PUTOVANJE

Obavijest o izboru kandidata za nastavnika/nastavnicu Likovne umjetnosti nalazi se ovdje

Obavijest o izboru kandidata za nastavnika/nastavnicu Geografije nalazi se ovdje

Natječaj za radno mjesto nastavnika/nastavnice Likovne umjetnosti. Tekst natječaja nalazi se ovdje i na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Natječaj za radno mjesto nastavnika/nastavnice Geografije. Tekst natječaja nalazi se na mrežnim stranicama  Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ca fizike i informatike. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za nastavnika/cu talijanskog jezika. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Natječaj za zapošljavanje osoba za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi. Tekst natječaja možte pruzeti na poveznici ili na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanjeObavijest kandidatima o terminu selekcije.

Natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja/ice škole. Tekst Natječaja nalazi se na poveznici. Natječaj je objavljen 20. svibnja 2018. godine i traje do 28. svibnja 2018. godine. Odluka o imenovanju ravnatelja.

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (2. razredi) 4.4.2018. -> Povjerenstvo za organizaciju izvanučioničke nastave za učenike drugog razreda odabralo je ponudu agencije Autoturist-park d. o. o., kao najpovoljnije, pa je predlaže roditeljima učenika drugog razreda na glasovanje, koje će se održati na roditeljskom sastanku u ponedjeljak, 23. travnja 2018. godine u 19,15 sati u maloj dvorani škole. Na javni poziv pristigla je samo jedna ponuda, a zadovoljava uvjete koje smo naveli u javnom pozivu!

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (1. razredi) 4.4.2018. -> Povjerenstvo za organizaciju izvanučioničke nastave za učenike prvog razreda odabralo je ponudu agencije Autoturist-park d. o. o., kao najpovoljnije, pa je predlaže roditeljima učenika prvog razreda na glasovanje, koje će se održati na roditeljskom sastanku u utorak, 24. travnja 2018. godine u 19,00 sati u maloj dvorani škole. Na javni poziv pristigla je samo jedna ponuda, a zadovoljava uvjete koje smo naveli u javnom pozivu!

Natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za nastavnika/cu hrvatskog jezika. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. -> Obavijest: izbor kandidata za stručno osposobljavanje.

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (3. razredi) 20.11.2017. -> Na sastanku povjerenstva izabrane su tri najpovoljnije ponude. -> Prema Pravilniku o izvođenju izleta, ekskurzija, i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole roditelji učenika su na roditeljskom sastanku 7. prosinca 2017. u 19.15 sati, odabrali ponudu turističke agencije AUTOTURIST-PARK d.o.o.

Natječaj za radno mjesto čistač/ica. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ica njemačkog jezika. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. ->  Obavijest: izbor kandidata za nastavnika njemačkog jezika.

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ca likovne umjetnosti. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. -> Obavijest: izbor kandidata za nastavnika likovne umjetnosti.

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ca likovne umjetnosti. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. -> Obavijest: izbor kandidata za nastavnika likovne umjetnosti.

Natječaj za radno mjesto čistač/ica. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Natječaj za zapošljavanje osoba za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi. Tekst natječaja možte pruzeti na poveznici ili na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (2. razredi) 4.4.2017. -> Na sastanku povjerenstva 24. travnja 2017., izabrane su tri najpovoljnije ponude: 1. AUTOTURIST-PARK D. O. O., 2. KA TRAVEL D.O.O. i 3. PUNIM JEDRIMA. -> Na roditeljskom sastanku 2. svibnja 2017., odabrana je agencija za organizaciju izvanučioničke nastave.

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ica biologije i kemije. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. -> Obavijest: izbor kandidata za nastavnika biologije i kemije.

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ica njemačkog jezika. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Natječaj za radno mjesto čistač/ica. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. -> Obavijest o izabranoj kandidatkinji na radno mjesto čistačice.