Ponude

NOVO!!– Obrazac poziva za organiziranje višednevne izvanučioničke nastave za 3. razrede- MATURALNO PUTOVANJE 2022. možete preuzeti OVDJE

Obrazac poziva za organiziranje višednevne izvanučioničke nastave za 3. razrede- MATURALNO PUTOVANJE 2022. možete preuzeti OVDJE

OBAVIJEST o izboru kandidata za nastavnika/cu NJEMAČKOG JEZIKA  po natječaju od 17. svibnja 2022. godine možete pronaći OVDJE

NATJEČAJ ZA NASTAVNIKA/CU NJEMAČKOGA JEZIKA nalazi se OVDJE– 17. svibnja 2022. godine

NATJEČAJ ZA NASTAVNIKA/CU INFORMATIKE nalazi se OVDJE

NATJEČAJ ZA NASTAVNIKA/CU TALIJANSKOG I FRANCUSKOG JEZIKA nalazi se OVDJE

 

OBAVIJEST o izboru kandidata za nastavnika/cu HRVATSKOG JEZIKA po natječaju od 2. lipnja 2021. godine možete pronaći OVDJE

NATJEČAJ HRVATSKI – Rezultate pisanog testiranja i poziv na usmeni razgovor možete pronaći ovdje

OBAVIJEST- NATJEČAJ HRVATSKI– Vrijeme testiranja te pravne i druge izvore za testiranje možete vidjeti ovdje

NATJEČAJ za nastavnika/cu HRVATSKOGA JEZIKA nalazi se ovdje

 

OBAVIJEST o izboru kandidata za nastavnika/cu INFORMATIKE po natječaju od 2. lipnja 2021. godine možete pronaći OVDJE

NATJEČAJ za nastavnika/cu INFORMATIKE nalazi se ovdje

NATJEČAJ za nastavnika/cu NJEMAČKOG JEZIKA nalazi se ovdje

NATJEČAJ za nastavnika/cu INFORMATIKE nalazi se ovdje, a možete ga pogledati i na sljedećoj poveznici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Obavijest o izboru kandidata po natječaju za nastavnika/cu TALIJANSKOG I FRANCUESKOG JEZIKA nalazi se OVDJE

NATJEČAJ– natječaj za upražnjeno radno mjesto nastavnika/ce TALIJANSKOG I FRANCUSKOG JEZIKA (zamjena) nalazi se ovdje

Obavijest o izboru kandidata po natječaju za stručnog/u suradnika/cu PSIHOLOGA/INJU nalazi se ovdje

NOVO– rezultati PISANOG testiranja po natječaju za stručnog/u suradnika/cu PSIHOLOGA/INJU te POZIV na USMENI RAZGOVOR s Povjerenstvom, nalaze se ovdje

Obavijest o izboru kandidata po raspisanom natječaju za nastavnika/cu KEMIJE nalazi se ovdje

NOVO- OBAVIJEST kandidatima za stručnog/u suradnika/cu PSIHOLOGA/INJU o vremenu i načinu testiranja nalazi se ovdje

Natječaj za upražnjeno radno mjesto stručnog/e suradnika/ce PSIHOLOGA/INJE nalazi se ovdje

Natječaj za radno mjesto nastavnika/ce KEMIJE (zamjena) nalazi se ovdje

NOVO!  – obrazac poziva na natječaj za organiziranje višednevne izvanučioničke nastave za učenike 2. razreda – Dalmacija 2020.

 

NOVO! – obrazac poziva na natječaj za organiziranje višednevne izvanučioničke nastave – Makedonija i Grčka 2020.

 

obrazac poziva na natječaj za organiziranje višednevne izvanučioničke nastave u Italiji


Natječaj za radno mjesto nastavnika/nastavnice Informatike. Tekst natječaja nalazi se
 ovdje i na mrežnim stranicama 
Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Natječaj za radno mjesto nastavnika/nastavnice Geografije. Tekst natječaja nalazi se ovdje i na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Odluka o neizboru kandidata za nastavnika/nastavnicu Informatike nalazi se ovdje

Obavijest o izboru kandidata za nastavnika/nastavnicu Matematike nalazi se ovdje

ARHIVA:
Odabir agencije za izvanučioničku nastavu učenika 1. razreda

Za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave učenika 1. razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša, Samobor (broj poziva 6/2018.) roditelji su odabrali agenciju Autoturist Park d. o. o. na roditeljskim sastancima održanima u ponedjeljak 28. siječnja 2019. godine.

Roditelji odabrali agenciju za izvanučioničku nastavu učenika 3. razreda

Za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave učenika 3. razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša, Samobor (broj poziva 4/2018.) roditelji su odabrali agenciju Autoturist Park d. o. o. na roditeljskim sastancima održanima u srijedu 23. siječnja 2019. godine.

Obavijest – izvanučionička nastava za učenike 2. razreda

Za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave učenika 2. razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša, Samobor (broj poziva 5/2018.) roditelji su odabrali agenciju VIA Magnifica d. o. o. na roditeljskom sastanku održanom u utorak 22. siječnja 2019. godine.

Odabir agencije – izvanučionička nastava učenika 1. razreda

Na sastanku Povjerenstva za odabir odgovarajuće agencije održanom 17. siječnja 2019. godine, utvrđeno je da su sve propisane uvjete ispunile dvije od tri pristigle agencijske ponude za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave za učenike 1. razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša, Samobor (broj poziva 6/2018.).
To su ponude agencija ALGA travel agency d. o. o. i Autoturist Park d. o. o.
Roditeljski sastanak roditelja učenika 1. razreda u svrhu odabira agencije održat će se u školskim prostorijama, u ponedjeljak 28. siječnja 2019. u 19.15 sati.

Obavijest – izvanučionička nastava za učenike 2. razreda

Za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave učenika 2. razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša, Samobor (broj poziva 5/2018.) prijavile su se tri (3) agencije. Na sastanku Povjerenstva za odabir agencije održanom 16. siječnja 2019. godine, utvrđeno je da su sve agencije zadovoljile uvjete, a to su:
ALGA travel agency d. o. o., Autoturist Park d. o. o. i VIA Magnifica d. o. o.
Roditeljski sastanak roditelja učenika 2. razreda za odabir agencije održat će se u utorak 22. siječnja 2019. u 19.15 sati.

Obavijest – maturalno putovanje za učenike 3. razreda

Za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave učenika 3. razreda Gimnazije Antuna Gustava Matoša, Samobor (broj poziva 4/2018.) prijavilo se osam (8) agencija. Na sastanku Povjerenstva za odabir agencije održanom 15. siječnja 2019. godine predložene su sljedeće agencije: BERGMAN PUTOVANJA d. o. o., ALGA travel agency d. o. o. i Autoturist Park d. o. o.
Roditeljski sastanak roditelja učenika 3. razreda održat će se u srijedu 23. siječnja 2019. u 19.15 sati.


Javni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (1.razredi) – TERENSKA NASTAVA nalazi seovdje

Javni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (2.razredi) – TERENSKA NASTAVA nalazi se ovdje

Ponovljeni javni poziv na organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (3.razredi) – MATURALNO PUTOVANJE 2019. nalazi se ovdje

Odluka o poništenju Javnog poziva br.03/2018 nalazi se ovdje

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (3. razredi) 17-31.8.2019. -MATURALNO PUTOVANJE

Obavijest o izboru kandidata za nastavnika/nastavnicu Likovne umjetnosti nalazi se ovdje

Obavijest o izboru kandidata za nastavnika/nastavnicu Geografije nalazi se ovdje

Natječaj za radno mjesto nastavnika/nastavnice Likovne umjetnosti. Tekst natječaja nalazi se ovdje i na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Natječaj za radno mjesto nastavnika/nastavnice Geografije. Tekst natječaja nalazi se na mrežnim stranicama  Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ca fizike i informatike. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za nastavnika/cu talijanskog jezika. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Natječaj za zapošljavanje osoba za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi. Tekst natječaja možte pruzeti na poveznici ili na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanjeObavijest kandidatima o terminu selekcije.

Natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja/ice škole. Tekst Natječaja nalazi se na poveznici. Natječaj je objavljen 20. svibnja 2018. godine i traje do 28. svibnja 2018. godine. Odluka o imenovanju ravnatelja.

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (2. razredi) 4.4.2018. -> Povjerenstvo za organizaciju izvanučioničke nastave za učenike drugog razreda odabralo je ponudu agencije Autoturist-park d. o. o., kao najpovoljnije, pa je predlaže roditeljima učenika drugog razreda na glasovanje, koje će se održati na roditeljskom sastanku u ponedjeljak, 23. travnja 2018. godine u 19,15 sati u maloj dvorani škole. Na javni poziv pristigla je samo jedna ponuda, a zadovoljava uvjete koje smo naveli u javnom pozivu!

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (1. razredi) 4.4.2018. -> Povjerenstvo za organizaciju izvanučioničke nastave za učenike prvog razreda odabralo je ponudu agencije Autoturist-park d. o. o., kao najpovoljnije, pa je predlaže roditeljima učenika prvog razreda na glasovanje, koje će se održati na roditeljskom sastanku u utorak, 24. travnja 2018. godine u 19,00 sati u maloj dvorani škole. Na javni poziv pristigla je samo jedna ponuda, a zadovoljava uvjete koje smo naveli u javnom pozivu!

Natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za nastavnika/cu hrvatskog jezika. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. -> Obavijest: izbor kandidata za stručno osposobljavanje.

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (3. razredi) 20.11.2017. -> Na sastanku povjerenstva izabrane su tri najpovoljnije ponude. -> Prema Pravilniku o izvođenju izleta, ekskurzija, i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole roditelji učenika su na roditeljskom sastanku 7. prosinca 2017. u 19.15 sati, odabrali ponudu turističke agencije AUTOTURIST-PARK d.o.o.

Natječaj za radno mjesto čistač/ica. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ica njemačkog jezika. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. ->  Obavijest: izbor kandidata za nastavnika njemačkog jezika.

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ca likovne umjetnosti. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. -> Obavijest: izbor kandidata za nastavnika likovne umjetnosti.

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ca likovne umjetnosti. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. -> Obavijest: izbor kandidata za nastavnika likovne umjetnosti.

Natječaj za radno mjesto čistač/ica. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Natječaj za zapošljavanje osoba za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi. Tekst natječaja možte pruzeti na poveznici ili na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (2. razredi) 4.4.2017. -> Na sastanku povjerenstva 24. travnja 2017., izabrane su tri najpovoljnije ponude: 1. AUTOTURIST-PARK D. O. O., 2. KA TRAVEL D.O.O. i 3. PUNIM JEDRIMA. -> Na roditeljskom sastanku 2. svibnja 2017., odabrana je agencija za organizaciju izvanučioničke nastave.

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ica biologije i kemije. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. -> Obavijest: izbor kandidata za nastavnika biologije i kemije.

Natječaj za radno mjesto nastavnik/ica njemačkog jezika. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje.

Natječaj za radno mjesto čistač/ica. Tekst Natječaja nalazi se na mrežnim stranicama Hrvatskog zavod za zapošljavanje. -> Obavijest o izabranoj kandidatkinji na radno mjesto čistačice.