Učeničke potvrde – SUBVENCIJA GRADA SAMOBORA- UDŽBENICI

Poštovani učenici i roditelji,

grad Samobor će svim učenicima srednjih škola koji imaju prebivalište na području Samobora, a polaznici su srednjih škola u Samoboru ili drugim gradovima i općinama dodijeliti subvenciju u iznosu od 150,00 eura za nabavu udžbenika i drugog obrazovnog materijala. Navedeno ne vrijedi za učenike koji polaze srednje škole na području Zagreba jer im Grad Zagreb osigurava besplatne udžbenike.

Sve detalje možete pronaći na službenim web stranicama grada Samobora.

NAPOMENA: Učeničke potvrde o statusu redovnog učenika upisanog u šk. god. 2023./2024. NIJE MOGUĆE pribaviti prije POČETKA NOVE ŠKOLSKE GODINE 1. rujna 2023. godine. Izgledno je da zbog usklađenja sustava e-Matice i e-Dnevnika (te prebacivanja podataka u novu školsku godinu) isto neće moći biti moguće prije 4. rujna 2023. godine.

Potvrde učenici (ili roditelji) pribavljaju sami kroz sustav e-Dnevnika na način da u desnom gornjem uglu sučelja odaberu tri vodoravne crtice, iz padajućeg izbornika odaberu “ISPIS POTVRDA”, nakon toga iz padajućeg izbornika odaberete svrhu (ostvarivanje prava na jednokratnu financijsku pomoć) te generirate potvrdu koju potom možete spremiti u pdf obliku i po potrebi isprintati.

Odgovori