OBAVIJEST za učenike koji putuju prijevoznikom SAMOBORČEK EU GRUPA d.o.o.

Poštovani roditelji i učenici,

ovim putem vas obavještavamo da prijevoznik Samoborček EU grupa d.o.o. od 1. travnja 2023. godine u svom poslovanju uvodi e- iskaznice. Slijedom navedenog više se neće prodavati mjesečni pokazi i markice, dok će kupnja pojedinačnih karti u vozilu biti i dalje omogućena.

Svi koji koriste mjesečne pokaze trebaju do 1. travnja 2023. godin nabaviti svoje e-iskaznice čiji je trošak 7,00 eura (jednokratno), a mogu se kupiti u poslovnicama Samoborčeka u Samoboru i Jastrebarskom.

Kupnja mjesečnog pokaza će se verificirati autorizacijom navedene e-iskaznice koja će se od 1. travnja 2023. godine digitalno očitavati prilikom ulaska u vozilo.

Učenici putnici, koji ostvaruju pravo povrata 75% cijene mjesečne karte moraju od travnja pa nadalje čuvati svoje račune kojima će dokazivati da su kupili mjesečni pokaz te će im računi sada biti dokaz o kupljenoj karti, kako bi ostvarili pravo povrata. Umjesto pokaza i mjesečnih markica, učenici su od travnja pa nadalje dužni u referadu /tajništvo škole predati kopije svojih računa ili ih fotokopirati na licu mjesta.

Bez predanog računa (kopije računa) do10. u mjesecu za navedeni mjesec neće biti moguće ostvariti pravo povrata 75%  cijene mjesečne karte.

Napominjemo da škola (država) ne refundira trošak od 7,00 eura za izradu e-iskaznice.

Molim vas, pridržavajte se navedenih rokova.

 

 

Odgovori