SAMOBORČEK- PRIJEVOZ UČENIKA KOJI IMAJU VIŠE OD 5,00 KM DO ŠKOLE

Poštovani roditelji i učenici,

prema uputi Osnivača koju smo zaprimili obavještavamo vas o sljedećem:

učenici koji ostvaruju pravo povrata 75% iznosa cijene mjesečne karte (markice) prijevoznika Samoborček EU grupa d.o.o. dužni su ODMAH po kupnji mjesečne markice, a najkasnije do 10. u mjesecu U REFERADI ŠKOLE/ TAJNIŠTVU i RAČUNOVODSTVU predati ili fotokopirati svoj pokaz sa pripadajućom markicom.

Također, tko do sada nije (a trebao je- jer se vozi Samoborček EU grupom i ima više od 5 km od prebivališta do škole) predao u referadu/tajništvo škole potvrdu 75% i obrazac za roditelje neka to napravi što je prije moguće!

IZNIMNO: do 10. listopada 2022.  godine treba dostaviti kopije pokaza, markice za rujan i listopad, zajedno, sve na istom papiru.

Od studenog pa nadalje, SVAKI MJESEC do 10. u mjesecu treba dostaviti traženu dokumentaciju.

Kopije markice i pokaza predaju se isključivo OSOBNO u referadi škole i/ili tajništvu  . 

VAŽNO!!!!! Pridržavajte se zadanog načina i roka dostave dokumentacije. Naknadna dostava dokumentacije NEĆE biti moguća, odnosno škola ju neće prihvaćati.

Svakako obratite pažnju na uredovno vrijeme referade i tajništva.

Slanje potrebne dokumentacije elektroničkim putem (agmatos@gimnazija-agmatos-samobor.skole.hr- uz napomenu SAMOBORČEK- PRIJEVOZ) moguće je samo uz opravdani razlog (teža bolest i izbivanje sa nastave), ali je rok identičan- 10. u mjesecu!!

 

 

Odgovori