PRIJEVOZ UČENIKA- KOJI PUTUJU PRIJEVOZNIKOM SAMOBORČEK EU GRUPA I IMAJU VIŠE OD 5,00 KM DO ŠKOLE

SVI UČENICI koji putuju prijevoznikom Samoborček EU grupa d.o.o. i imaju više od 5,00 km od mjesta prebivališta do škole (provjera putem HAK maps ) trebaju ispuniti POTVRDU 75%  I OBRAZAC ZA RODITELJE  te ih ispravno popunjene donijeti u TAJNIŠTVO ili REFERADU škole- najkasnije do kraja rujna (30.9.2022).

VAŽNO– ova kategorija učenika mora čuvati svoje mjesečne markice jer će se povrat 75% cijene mjesečne markice na temelju Odluke Vlade RH odvijati po “dosadašnjem” sustavu.

Na vrijeme će na oglasnoj ploči škole i webu škole biti objavljeno koje markice i do kada treba donijeti fotokopirane ili fotokopirati u tajništvu/referadi.

Za sada još nije s Osnivačem, kome škola šalje podatke o učenicima ove kategorije, dogovorena dinamika slanja dokumentacije pa će to biti objavljeno naknadno. Povrat sredstava na račune roditelja odvija se posredstvom Osnivača (Zagrebačke županije) u još neutvrđenoj dinamici, a koja ovisi o doznaci sredstava Ministarstva na račun Osnivača.

JOŠ VAŽNIJE: NEPOŠTIVANJE ZADANIH ROKOVA ZA PREDAJOM DOKUMENTACIJE (KOPIJA POKAZA I MARKICA) ZA POSLJEDICU ĆE IMATI NEMOGUĆNOST ISPLATE POVRATA RODITELJIMA. NAKNADNE PREDAJE DOKUMENTACIJE, KAO DO SADA, NEĆE BITI VIŠE MOGUĆE.

Za daljnje obavijesti svakako pratite oglasnu ploču škole i web stranice škole.

Odgovori