OBAVIJEST UČENICIMA 2., 3. I 4. RAZREDA

Poštovani roditelji i učenici,

u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine, prvi dan nastave razrednici će vam podijeliti INTERNU UPISNICU za šk. god. 2021./2022. koju je potrebno popuniti i potpisati (roditelji).

Sa razrednicima ćete dogovoriti kada ćete vraćati tu internu upisnicu razrednicim, a uz nju je potrebno vratiti i svjedodžbu od prethodno završenog razreda te OBAVEZNO priložiti i dokaz o uplaćenim povećanim troškovima obrazovanja (80,00 kn, kopija uplatnice ili potvrda internetskog bankarstva).

Primjerak uplatnice možete pronći OVDJE

Tijekom rujna (vjerojatno na satu razrednika u drugom tjednu nastave) ćete također dobiti svoje već popunjene obrasce za subvencioniranje prijevoza (oni učenici koji ostvaruju pravo, tzv. potvrde 75%) i popunjene potvrde s podacima o računu banke na koji se vraća subvencionirani dio prijevoza. Ova dokumentacija biti će popunjena s podacima koje već imamo u sustavu od prošle godine. Ako su podaci pogrešni ili ako je došlo do promjene adrese, broja računa ili slično  te ako ste novi učenik naše škole (premještaji iz drugih škola), a do sada već niste zaprimili navedene obrasce, molim vas- javite mi se direktno u tajništvo najkasnije do 24. rujna 2021. godine.

Odgovori