OBAVIJEST RODITELJIMA I UČENICIMA 1. RAZREDA

Poštovani roditelji i učenici

u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine, prvog dana nastave razrednici će vam podijeliti obrasce vezane uz subvencionirani prijevoz učenika prema Odluci Vlade RH  o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za šk. god 2021./2022.

Pravo na subvencionirani prijevoz imaju oni učenici čije je prebivalište udaljeno više od pet (5) kilometara od adrese škole.

Popunjene i potpisane obrasce (potpisuju roditelji) potrebno je vratiti razredniku (prema dogovoru) ili u tajništvo škole najkasnije do 17. rujna 2021. godine.

Primjer PRAVILNO popunjene Potvrde 75% možete pronaći OVDJE

Potrebno je čuvati kupljene markice. Pokaze i markice bit će potrebno fotokopirati i dostavljati u tajništvo/referadu škole prema uputama koje će se objavljivati na webu škole i na oglasnoj ploči škole kako i bi se moglo ostvariti pravo na povrat prijevoza. Dinamika predaje fotokopija pokaza i markica je četiri (4) puta tijekom nastavne godine i to: u listopadu (za rujan i listopad), u prosincu (za studeni i prosinac), u ožujku (za siječanj, veljaču i ožujak) te u lipnju (za travanj, svibanj i lipanj).

Dinamika isplate povrata prijevoza na račune roditelja nije u domeni škole te o istoj nemamo saznanja, a ako zaprimimo kakvu obavijest od Osnivača, svakako ćemo ju objaviti na našim web stranicama

Odgovori