NOVO- POPIS UDŽBENIKA U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021.

Poštovani učenici i roditelji,

u ovoj obavijesti možete (pod pročitaj više) saznati koji će se udžbenici koristiti u našoj Gimnaziji u školskoj godini 2020./2021. (u svim razredima).

Napominjem kako se na popisima udžbenika za svaki pojedini razred nalaze svi udžbenici odabrani za sve predmete u pojedinom razredu. Od svih navedenih, prilikom kupnje svakako trebate odabrati samo one udžbenike koji su potrebni upravo vašem djetetu, a to će se razlikovati, odnosno ovisiti o činjenici koji su predmeti učeniku 1. i 2. strani jezik (2. strani jezik, konkretno Njemački jezik) se u nekim razredima dijeli na napredne i početne pa i na to treba pripaziti jer nisu isti udžbenici), sluša li učenik predmet Etiku ili Vjeronauk,  a u višim razredima (od 2. razreda) Španjolski ili Ruski kao izborne predmete… Udžbenici za prve i četvrte razrede se u odnosu na tekuću školsku godinu nisu mijenjali (pa je moguće koristiti i rabljene udžbenike u školskoj godini 2020./2021.), dok su se udžbenici za druge i treće razrede mijenjali i potrebno je kupiti nove (osim udžbenika za Španjolski i Ruski- oni su ostali isti).

Preporučujemo roditeljima da s kupnjom udžbenika ne žure, svakako će se moći još u prvom tjednu nastave (početkom rujna 2020. godine) konzultirati s predmetnim nastavnicima, ako budu imali ikakvih dilema oko kupnje udžbenika.

POPIS UDŽBENIKA (2020./2021.):

  1. PRVI RAZRED
  2. DRUGI RAZRED
  3. TREĆI RAZRED
  4. ČETVRTI RAZRED

Odgovori