NAKANADA prijevoza učenika putnika od 22. do 26. veljače 2021. godine

Poštovani roditelji i učenici,

nastavno na prethodno objavljenu obavijest o organizaciji nastave od 22. veljače citiramo obavijest osnivača (Zagrebačke županije) koja nam je danas pristigla elektroničkom poštom:

“Poštovani,

Sukladno danas donesenoj Odluci ( u prilogu ),  sve škole kojima je osnivač Zagrebačka županija, od ponedjeljka 22. veljače idu u redovnu nastavu uživo ( model A )!

Molimo sve prijevoznike da se prema Odluci Vlade RH i Uputama MZO, učenicima srednjih škola karte prodaju isključivo uzimajući u obzir najpovoljniji iznos, odnosno da se prodaju pojedinačne karte za preostale dane pohađanja nastave u mjesecu  veljači!”

Slijedom navedenog, učenici prvih, drugih i trećih razreda koji inače ostvaruju pravo povrata prijevoza, a koji su u modelu C (on line) nastave do 19. veljače 2021. godine, ostvarivat će pravo na povrat naknade prijevoza prema cijenama pojedinačnih karata prijevoznika za dolazak i odlazak s nastave u tjednu od 22. do 26. veljače 2021. godine. Opreza radi, ovim putem molimo sve navedene učenike da čuvaju svoje pojedinačne karte.

Daljnja uputa učenicima vezana uz ostvarivanje prava na povrat prijevoza bit će pravovremeno objavljena na oglasnoj ploči škole i web stranicama škole, najkasnije 1. ožujka 2021. godine.

 

Odgovori