VAŽNO! POVRAT PRIJEVOZA- MATURANTI I OSTALI UČENICI

Poštovani roditelji i učenici,

svi MATURANTI koji nisu predali svoje kopije pokaza i markica za mjesec LIPANJ (a podredno i travanj i svibanj) ili su kupovali i sačuvali pojedinačne prijevozne karte na dane pisanja ispita državne mature, mogu navedeno doći predati  OSOBNO (ili kopirati) u tajništvo/referadu u razdoblju od 28., 29. i 30. lipnja 2022. godine i to isključivo od 8:00 do 12:00 h.

Također, iako su do sada prošli apsolutno svi rokovi za predaju svih markica i pokaza za ostale mjesece u šk. godini 2021./2022. sve svoje do sada nepredane markice i pokaze (za bilo koji mjesec- rujan 2021. -lipanj 2022.) SVI OSTALI UČENICI mogu također doći predati OSOBNO u istom navedenom terminu.

Ovdje moramo napomenuti da škola ne može garantirati isplatu troškova prijevoza učenika  za sve naknadno predane markice i pokaze, no svakako ih možemo evidentirati i poslati Osnivaču. Također, ako do povrata svih ovih zaostataka ipak dođe, škola ne raspolaže informacijom kada će biti datum isplate.

Molim Vas, samo u iznimnim i obrazloženim  situacijama svu navedenu dokumentaciju možete u istom terminu i najkasnije do 12:00 h u četvrtak poslati i putem e-maila:

agmatos@gimnazija-agmatos-samobor.skole.hr uz obvezno upisivanje predmeta (subject) e-maila: NAKNADNI PRIJEVOZ UČENIKA- KOPIJE POKAZA I MARKICA, odnosno PRIJEVOZ UČENIKA- MATURANT.

 

 

 

Odgovori