OBAVIJEST- besplatni udžbenici za učenike koji imaju prebivalište/boravište na području grada Zagreba

Poštovani učenici i roditelji,

učenici koji pohađaju (ili će pohađati) našu Gimnaziju u školskoj godini 2020./2021., a imaju prebivalište ili boravište na području grada Zagreba, imaju pravo na besplatne udžbenike. Svoj zahtjev za ostvarivanje prava predaju Gradskom uredu za obrazovanje, Ilica 25, Zagreb i to e-mailom na adresu: nabava.srednje-skole@zagreb.hr. 

Rok za predaju zahtjeva u prvom krugu je 1. lipnja 2020. do 1. srpnja 2020. do 12,00 sati, a u drugom krugu od 1. srpnja 2020. do 12,00 sati do 9. rujna 2020. do 12,00 sati. Uz zahtjev (poveznica na isti je niže u tekstu) potrebno je predati i potpisanu privolu (poveznica je niže u tekstu) da Gradski ured za obrazovanje može prikupljati, provjeravati i obrađivati podatke navedene u Zahtjevu te ovjereni popis udžbenika koje će učenik koristiti u školskoj godini 2020./2021.

Kako bih vam mogla izraditi ovjereni popis udžbenika potrebno je da mi na e- mail adresu škole (agmatos@gimnazija-agmatos-samobor.skole.hr) pošaljete zahtjev za izradu ovjerenog popisa udžbenika te u predmet (subject) e-maila stavite- OVJERENI POPIS UDŽBENIKA. U samom zahtjevu (e-mailu) obvezno navedite:

  1. ime, prezime i razred koje će učenik pohađati u školskoj godini 2020./2021.
  2.  prvi strani jezik
  3. drugi strani jezik (ako se dijeli na početni i napredni- točno navesti koji drugi strani jezik učenik sluša)
  4. Etika ili Vjeronauk
  5. sluša li učenik možda Španjolski ili Ruski (od 2. razreda)
  6. kontakt telefon i/ili broj mobitela za slučaj potrebe

Ovjereni popis udžbenika (skeniran u pdf. format) ću vam u najkraćem mogućem roku dostaviti putem istog e-maila s kojeg ste poslali zahtjev, a original ovjerenog popisa ćete moći podignuti svaki radni dan od 8:00 do 12:00 sati u referadi ili tajništvu škole.

DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA GRADSKI URED GRADA ZAGREBA:

  1. Zahtjev za gradski ured
  2. Obrazac privole 

 

Odgovori